Javni poziv za prikupljanje ponuda za korišćenje komercijalnog prostora u Beogradu, u Zmaj Jovinoj ulici [fr]

Ambasada Francuske traži partera da bi odnovila komercijalnu upotrebu lokala koji se nalazi u prizemlju i suterenu zgrade Union, u Zmaj Jovinoj ulici.

Opšti opis projekta :

Budući da sadašnji ugovor o korišćenju ističe 30. septembra 2020, francuska Vlada želi da ovom prilikom obnovi ponudu usluge u tom lolaku. Planira za to restoran (na primer kafe-restoran), kafe-bar ili vinski bar.

Komercijalni prostor u kome će se odvijati ta aktivnost ima sledeće karakteristike:

· Prostor od 141 m² koji se sastoji od sale u prizemlju (61 m²) kao i prostorije u donjem nivou (80 m²) ;

· Dupli izlog koji gleda na Zmaj Jovinu ulicu ;

· uz zahtev koji se upućuje gradu Beogradu (koji se francuska ambasada obavezuje da će podržati), postavljanje letnje bašte u ulici Zmaj Jovinoj (82 m²).

U dokumentima koji mogu da se skinu ovde ispod su predstavljeni, na francuskom i na srpskom, modaliteti projekta i uslovi za prijavljivanje :

- 

PDF - 388 ko
(PDF - 388 ko)

- 

PDF - 638.5 ko
(PDF - 638.5 ko)

Pažnja : Drugi komercijalni prostor od 150 m² (84 m² u prizemlju i 66 m² u suterenu) biće naknadno ponuđen u zakup na delu zgrade Union koja gleda na Knez Mihajlovu ulicu sa mogućnošću ulaska u prostorije 2021. Njegova namena će takođe biti promovisanje francuske kulture, proizvoda i umeća uspostavljanjem komplementarne aktivnosti od one koja se nalazi u delu iz Zmaj Jovine ulice.

publie le 18/03/2020

hautdepage