Putujući studentski sajam 2016.

Putujući studentski sajam 2016.

Izaberite Francusku i počnite već sada da se pripremate za sledeću univerzitetsku godinu!

Sreda 9. novembar 2016. od 10h do 18h
Rektorat Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Ðinđića 1

JPEG

U saradnji sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, kao i mobilnošću i prijemom inostranih studenata, Francuski instituti iz Srbije, Bugarske, Albanije i Bosne i Hercegovine organizuju prvi put “Putujući studentski sajam“ u Novom Sadu.

Ovaj susret predstavlja posebnu priliku da studenti iz Srbije dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima na Balkanu. Sajam će u holu Rektorata Univerziteta u Novom Sadu okupiti predstavnike francuskih univerziteta, rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbijii i na Balkanu, kao i sve važne univerzitetske aktere iz svih zemalja učesnica.

Tokom dana studenti će takođe imati mogućnost da prisustvuju prezentacijama o raznim mogućnostima dobijanja stipendija za studiranje u Francuskoj kao i tematskim predavanjima o posebnim programima iz sledećih oblasti: tehničkih i primenjenih nauka, ekonomije i menadžmenta, društvenih i humanističkih nauka i francuskog jezika, političkih nauka i prava.

Iskoristite ovu važnu priliku da biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2017-2018. godinu !

Objavljeno 03/07/2018

gore