Restorani u Srbiji, priredite i vi francusku večeru za svoje goste 19. marta u okviru manifestacije Goût de / Good France

Učestvujte i vi 19. marta 2015. u promociji kvaliteta svoga restorana tako što ćete učestvovati u međunarodnoj manifestaciji « Goût de / Good France », « 1000 majstora kulinarstva, 1000 menija na 5 kontinenata ». Prijavite se bez čekanja (i svakako pre 15 decembra).

JPEG

Goût de / Good France je projekat koji će okupiti više od 1000 kuvara na 5 kontinenata uoči samog početka proleća, tačnije 19. marta 2015. u slavu francuske gastronomije. Ovaj poseban događaj istovremenog priređivanja večere sa francuskim menijem na svih 5 kontinenata odaće počast izuzetnosti francuske kuhinje, njenoj sposobnosti inovacije kao i vrednostima koje sadrži, a to su razmena, zadovoljstvo, poštovanje zdravlja naših savremenika i naše planete.

Svi majstori kulinarstva, od onih koji se bave visokom gastronomijom do oni koji rade u kvalitetnim bistroima pozvani su da učestvuju u ovoj velikoj šarolikoj zabavi tako što će prijaviti svoje učešće i ponuditi svojim gostima francuski meni za večeru.

Prijavite se bez odlaganja do 15. decembra 2014. kako biste bili među 1000 velikih kuvara koji će proći selekciju međunarodnog komiteta kuvara na čijem je čelu čuveni Alen Dikas (Alain Ducasse) koji vrši odabir i objavljuje spisak restorana učesnika. Svojim učešćem promovišete izvrsnost svog restorana, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, jer će projekat Goût de/ Good France biti pokriven međunarodnom medijskom promocijom, uz aktivno učešće francuskih ambasada i Atout France.

Prijavite se ovde.

Rok za prijavljivanje ističe 15.decembra 2014; obavezno uključite u prijavu svoj predlog menija. Međunarodni komitet kuvara će objaviti rezultate kandidatura i selekciju restorana u januaru 2015.

GOÛT DE FRANCE / GOOD FRANCE, 19.marta 2015.
jedinstvena prilika da se uziva u ukusima Francuske.

« Govoriti o francuskoj kuhinji –
– znači govoriti o lepoti življenja, optimizmu, lakoći življenja i zadovoljstvima
– a to su ideje koje čine suštinu slike o Francuskoj »
. Alen Dikas (Alain Ducasse)

Upoznajte se sa ciljevima i uslovima učešća u projektu « Goût de France/ Good France » na sajtu: http://int.rendezvousenfrance.com/en

Objavljeno 09/04/2018

gore