Svečano otvaranje novih prostorija vrtića Francuske škole (9. april 2021. godine) [fr]

Ambasador Francuske, Žan-Luj Falkoni, 9. aprila svečano je otvorio nove prostorije Vrtića Francuske škole u Beogradu, koji se takođe nalazi na Senjaku.

Francuska škola u Beogradu je najstarija međunarodna obrazovna ustanova u Srbiji. Obnavlja se kako bi učenicima i njihovim roditeljima garantovala pedagošku izvrsnost koju zaslužuju.

Od 22. februara 2021. godine, Francuska škola nudi deci vrtićkog uzrasta nove, veće, lepše, udobnije i sigurnije prostorije. Sa puno optimizma, škola se okreće budućnosti, kako učenika tako i nastavnog osoblja i pedagoških ekipa. Budućnost same škole se nazire kroz ovo preseljenje na Senjaku, danas 68 učenika a uskoro i mnogo većeg broja, jer se mogućnosti za upis dece dupliraju zahvaljujući ovom preseljenju.

Ovog sunčanog 9. aprila, ambasador Francuske Žan-Luj Falkoni, svečano je otvorio nove prostorije u prisustvu pedagoških, administrativnih i tehničkih ekipa Francuske škole, koje nose čitav ovaj projekat, takođe i uz prisustvo roditelja koji su članovi upravnog odbora škole, čije je zalaganje i efikasnost pozdravio.

Ovom prilikom je otkrivena ploča kojom se obeležava zajednička volja za razvijanjem uvek boljih usluga za decu i njihove roditelje. Izrazi zadovoljstva i ohrabrenja koje su oni uputili dozvoljavaju da se razmišlja o pojačanom razvoju francuskog obrazovanja vrhunskog nivoa u Beogradu u skoroj budućnosti.

Za više informacija : https://efb.rs/news/une-nouvelle-maternelle-pour-lefb/

JPEG

JPEG

JPEG

JPEG

publie le 14/04/2021

hautdepage