Tender za lokal/restoran u Zmaj Jovinoj ulici [fr]

1/Predmet tendera

Ambasada Francuske traži partnera za korišćenje lokala koji se nalazi u ulici Zmaj Jovina 11, u zgradi “Union”, u kojoj se nalazi Francuski institut.

Aktuelni ugovor o korišćenju uskoro ističe i Francuska želi tom prilikom da obnovi tender. Planirano je da u lokalu bude restoran ili mesto gde će se nuditi lagana hrana (kafić/bar/pekara) koje će promovisati gastronomiju i kulturu savremene Francuske.

2/Očekivanja

-  zdrava gastronomska ponuda, bazirana na svežim i sezonskim proizvodima,
-  gastronomska ponuda koja odražava savremeni način života.
-  s pažnjom uređen prostor (dizajn enterijera, muzička podloga, kvalitet usluge), sa delom koji je rezervisan za nepušače,
-  spremnost zakupca da blisko sarađuje sa Francuskim institutom oko ponuda kulturnih događaja koji su na programu francuskog Instituta (književne večeri, promocija škole francuskog jezika, klub čitalaca, debate),
-  spremnost zakupca da doprinese prisustvu Francuske u Srbiji preko promovisanja francuskog jezika (jelovnik preveden na francuski, obuka konobara da govore francuski).

3/Ponuda

-  Ambasada dozvoljava zakupcu da zatraži od nadleznih gradskih organa dozvolu za postavljanje letnje bašte u Zmaj Jovinoj ulici, do Knez Mihailove ulice,
-  Zakupac će moći da na komercijalnoj osnovi nudi lagano posluženje (pića, peciva…) u holu mediateke, dok će za uzvrat Francuski institut da obezbedi francuske časopise (koje će gosti lokala moći da koriste u lokalu) i play listu francuskih pesama za lokal.

4/Finansijski uslovi

-  Ugovor ce biti potpisan na godinu dana od 01. oktobra 2019. godine,
-  Mesečna zakupnina će se sastojati od fiksne glavnice u iznosu od 2.800 evra mesečno kao i od varijabilnog dela od 2% od mesečnog obrta,
-  uslovi plaćanja mogu da budu prilagođeni poslovanju u zimskom periodu : polovina iznosa za januar i februar će moći da se plati u maju i junu.

5/Neophodna dokumentacija

-  pismena izjava koja opisuje planirani projekat
-  opis dizajna interiera
-  jelovnik, sa cenama
-  reference o prethodnom iskustvu u vođenju ugostiteljskog objekta

Ponude mogu biti podnete na francuskom, engleskom ili srpkom jeziku/latinica.

Ponude slati postom na Madame la cheffe du Secrétariat général d’Ambassade, Pariska 11, 11 000 BEOGRAD. Na koverti naznačiti « Appel d’offres restauration rue Zmaj Jovina ».

Za sva dodatna pitanja, obratiti se g. Miretu Zelčeviću na 302.35.97

Ponude treba dostaviti pre petka 9. avgusta u 16h.

6/Selekcija
Kriterijumi za izbor ponude :
-  kvalitet koncepta i usklađenost sa iznetim zahtevima
-  dizajn enterijera
-  odnos cena/kvalitet gastronomske ponude
-  reference

Objavljeno 19/07/2019

gore