"Ukusi Francuske/Goût de France 2017" treće izdanje [fr]

Treće izdanje međunarodne manifestacije, « Goût de France / Good France » okupiće i ovog proleća, tačnije 21. marta 2017, više od 2 000 majstora kulinarstva na 5 kontinenata, u slavu francuske gastronomije. Ovaj poseban događaj istovremenog priređivanja večere sa francuskim menijem na svih 5 kontinenata odaće počast izuzetnosti francuske kuhinje, njenoj sposobnosti inovacije kao i vrednostima koje sadrži, a to su prijateljstvo, uživanje u ukusnoj hrani i dobrom društvu, poštovanje zdravlja naših savremenika i naše planete.

PNG

Prošle godine, petnaest srpskih restorana učestvovalo je u ovoj velikoj kulinarskoj fešti nudeći obilje ukusnih i kreativnih menija.

Ovim pozivamo sve restorane, bistroe i kafane u Srbiji da se prijave i pridruže armiji od 2000 šefova čije će meniji proći selekciju međunarodnog komiteta kuvara na čijem je čelu čuveni Alen Dikas (Alain Ducasse).

Proučite propozicije i prijavite se bez odlaganja i zaključno sa 30. januarom 2017. u ponoć kako biste bili među 2000 kuvara koji će proći selekciju međunarodnog komiteta kuvara na čijem je čelu čuveni Alen Dikas (Alain Ducasse) koji vrši odabir i objavljuje spisak restorana učesnika.

goodfrance.com

Objavljeno 31/01/2017

gore